fbpx Skip to main content
АКВАРИУМЪТ В БАРСЕЛОНА – ФЕЕРИЯ ОТ ЦВЕТОВЕ

АКВАРИУМЪТ В БАРСЕЛОНА – ФЕЕРИЯ ОТ ЦВЕТОВЕ

Любителите на морския свят не могат и да си мечтаят за по-приказно място. Най-големият аквариум в света се намира на или по-скоро под Средиземно море, в близост до яхтеното пристанище и в края на оживената търговска улица „Ла Рамбла“. Обитателите на дългия 80 метра подводен тунел са около 11 хиляди.

LAqurium_Barcelona

Сред шестте милиона литра вода в това водно царство съжителстват над 450 невиждани и непознати морски животинчета. Формите им са причудливи, а цветовете неописуеми. Пред погледа се разминават Рачо Осмокрачо и Ежко Бежко, жълтурката и безопашатата риба, морската котка, тигровата риба и дракона, прекрасните корали по дъното, приковават погледа. Изживяването обаче не би било пълно без появата на  грациозния и опасен хищник – акулата. За по-смелите се предлага, покачващо адреналина преживяване – гмуркане.

Octopus

Останалите трябва да се задоволят с 14-те  средиземноморски и тропически аквариуми и атрактивния стъклен тунел. Усещането си заслужава – да ходиш сух по дъното на морето.

„Гмурнете” се в неземната, магическа красота на подводния свят.

Tunnel

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Show Buttons
Hide Buttons

Абонирайте се за нашия нюзлетър,
за да получавате специалните ни оферти!

Вие успешно се абонирахте за нашия Нюзлетър!

Възникна грешка при изпращането на данните. Моля опитайте отново!

Съгласен съм, предоставените от мен лични данни да бъдат обработвани от Руал Травел за целите, посочени в Общите условия.