fbpx Skip to main content
Ваканция и Спа Експо 2016 – талони за намаление

Ваканция и Спа Експо 2016 – талони за намаление

Скъпи приятели,

По случай 25-годишния ни юбилей, ще раздаваме ТАЛОНИ ЗА ОТСТЪПКА на щанда ни на изложението „Ваканция Спа&Експо’2016”, което ще се проведе през следващата седмица – от 11 до 13 февруари 2016, в Интер Експо Център в София. 
Copy of Picture 007

 

Отстъпката ще бъде 5% и ще може да се ползва от всеки, който представи такъв талон и се запише  до 18.02.2016 по екскурзия от КАТАЛОГА НИ ЗА 2016. Записването трябва да стане до 18.02.2016, а екскурзията трябва да е през 2016 г. и да е включена в каталога ни или да е отбелязана със знак ДЕТЕЛИНКА в сайта ни.

Отстъпката от 5% ще може да се акумулира с 3% отстъпка за ранно записване или за постоянни клиенти, която по принцип ползват нашите клиенти .

Отстъпката от талона е валидена за неограничен брой клиенти, записани наведнъж, и неограничен брой екскурзии, стига записването да се извърши до 18.02.2016 в някой от офисите ни в София или в страната.

1

И още:

10% отстъпка ще могат да ползват всички клиенти, които на място – на щанда ни на изложението – се запишат и предплатят за една от петте програми:

Отстъпката от 10% ще може да се акумулира с 3% отстъпка за ранно записване или за постоянни клиенти, която по принцип ползват нашите клиенти.

 

Copy of Picture 008.jpg

 

Щандът ни е в зала 1, сектор А, щанд 12

Заповядайте от четвъртък до събота следващата седмица!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons

Абонирайте се за нашия нюзлетър,
за да получавате специалните ни оферти!

Вие успешно се абонирахте за нашия Нюзлетър!

Възникна грешка при изпращането на данните. Моля опитайте отново!

Съгласен съм, предоставените от мен лични данни да бъдат обработвани от Руал Травел за целите, посочени в Общите условия.