fbpx Skip to main content

Глух котарак стана оракул на световното

Глухият котак Ахил ще бъде официалният оракул на световното първенство в Русия.

Котаракът Ахил
Котаракът Ахил

Екстрасенсът Ахил

За Ахил, който е албинос, работата не е новост. Миналата година опашаткото разкрива способностите си на екстрасенс с прогнозите си за мачовете от Купата на конфедерациите.

Какъв е методът, който използва?

Методът, използван от „гадателя“ е изключително прост и приятен за него. В две панички със знамената на отборите, които ще се изправят един срещу друг, се поставя храна. Която паничка бъде предпочетена от Ахил, гарантира успех на съответния тим.

Оракулът в размисъл
Оракулът в размисъл

Добра спортна форма

За да е в добра спортна форма се световното първенство, Ахил се е подложил на спартански режим. От думите на ветеринарният лекар става ясно, че котаракът е е смъкнал 900 грама от теглото си. Той спазва специална диета и всеки ден е на тренажора – бяга в колело. Глухотата на котака пък му помага до развие още повече останалите си сетива и да бъде по-точен в прогнозите си.

Ежедневна подготовка
Ежедневна подготовка

Ермитажният котарак Ахил

Извън подготовката си за световното, Ахил е част от така наречените ермитажни котки, които живеят в прочутия музей и задълженията им са да унищожават плъховете и мишките на територията му. По този начин те помагат за опазване на ценните предмети на изкуството.

Ермитажните котки
Ермитажните котки

Октоподът Паул – легендата в предсказанията

Модата животни да предсказват футболни резултати се дължи на октопода Паул. От аквариума си той дава прогнози за мачовете на Германия на европейското първенство през 2008 г. и на световното през 2010 г. Успеваемостта му е смайваща – от 13 срещи на бундестима не познава как ще завършат едва две.

Легендарният Паул
Легендарният Паул

Пътувайте с екскурзиите ни до Русия – може пък там да откриете вашия оракул.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons

Абонирайте се за нашия нюзлетър,
за да получавате специалните ни оферти!

Вие успешно се абонирахте за нашия Нюзлетър!

Възникна грешка при изпращането на данните. Моля опитайте отново!

Съгласен съм, предоставените от мен лични данни да бъдат обработвани от Руал Травел за целите, посочени в Общите условия.