fbpx Skip to main content
Как да пътувате безплатно с Руал Травел, ако сте на възраст до 17 години

Как да пътувате безплатно с Руал Травел, ако сте на възраст до 17 години

Снабди се с брой 3 март/април 2016 г. на списание „Бърборино“ и пътувай БЕЗПЛАТНО с „Руал Травел“ на автобусна екскурзия през тази година.

Capture

Скъпи приятели,

„Руал Травел“ и издателство „Фют“ организират съвместна рекламна кампания в рамките на промотирането на книгите на Майкъл Морпурго сред младата читателска публика.

В рамките на тази кампания всеки от вас може да се снабди със специален талон, който се намира на четвърта корица на сп. „Бърборино“ – брой 3 март/април 2016 г. и, представяйки този талон, всички деца или младежи до 17 години, придружени от двама възрастни могат да пътуват АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО на автобусна екскурзия с нас.

Безплатно могат да пътуват всички деца или младежи до 17 години, съпроводени от двама възрастни и настанени в една стая с тях, ако изберат автобусна екскурзия от каталога на фирмата за 2016 г. с основна пакетна цена до 800 лв.

Всички условия, които трябва да са изпълнени, за да пътувате безплатно:

  • Да сте на възраст до 17 години;
  • Да изберете автобусна екскурзия от каталога на „Руал Травел” с основна пакетна цена под 800 лв.;
  • Екскурзията можете да изберете и от сайта на фирмата rual-travel.com – като в него трябва да избирате сред автобусните екскурзии с цена под 800 лв. на човек, които до заглавието си имат знака ДЕТЕЛИНКА;
  • Да пътувате придружени от двама възрастни и да сте настанени в една стая с тях;
  • Да контактувате с някой от офисите на фирмата и, при записването си, да представите изрязан и попълнен долния талон.

Каталог на „Руал Травел” можете да вземете лично от някой от офисите ни в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново или Плевен или да ни изпратите ЗАЯВКА ЗА КАТАЛОГ от сайта ни, за да ви го изпратим по пощата. Адресите на офисите ни вижте ТУК.

Сп. „Бърборино“ можете да намерите в книжарниците на издателство „Фют“ в София (на ул. „Любен Каравелов“ № 22, или на ул. „Коста Лулчев“ № 10, или на ул. „Атанас Узунов“ № 38) или пък на панаира на книгата в НДК на 24-ти май – отново на щанда на издателство „Фют“.

Заповядайте, възползвайте се от тази възможност, очакваме ви в офисите ни в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Плевен.

Capture3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Show Buttons
Hide Buttons

Абонирайте се за нашия нюзлетър,
за да получавате специалните ни оферти!

Успешно се абонирахте за бюлетина

Възникна грешка при опит за изпращане на вашата заявка. Моля, опитайте отново.

Пропътувай мечтите си! will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.