fbpx Skip to main content
На море във Виетнам

На море във Виетнам

Виетнам е многонационална република, чиято култура е образувана под влиянието на местни племена, съседни страни и колонизатори. В резултат на това имаме модерна страна с развита икономика, която играе важна роля в Асоциацията на народите от Югоизточна Азия и в света като цяло. Директният достъп до Китайско море и богатата природа дават тласък на развитието на туризма – днес Виетнам е една от най-популярните страни сред любителите на екзотиката.

Лодки във Виетнам

Кои курорти на страната да посетим

Определено решението за пътуване до тази държава ще ви доведе до чудесни плажове и красиви острови, на които с удоволствие ще прекарате почивката си. Нека разгледаме най-интересните градове и курорти, които си заслужава да се посетят в страната:

  • Град На Транг – екзотичен курорт, разположен на източния бряг на Виетнам, окъпан от топлите води на Южнокитайско море. Градът е разположен между планини, обрасли с тропическа растителност и възхитителен залив, който е включен в топ 35 на най-красивите в света. На Транг привлича туристите с великолепни пясъчни плажове, исторически и природни забележителности, както и наистина голямото разнообразие на забавления, които ще откриете там;
  • Фан Тиет – нарича се Райът на Югоизточна Азия и това не е преувеличение. Разположен в южната част на Виетнам, насред топлите води на Южнокитайско море, този курортен град привлича туристи от цял свят. И наистина си заслужава да си вземете билет за полета до там и да попаднете на великолепния пясъчен плаж под нежното южно слънце, забравяйки за ежедневието, притесненията и проблемите;
  • Муй Не – има официалния статут на един от отдалечените квартали на Фан Тиет. Всъщност тази дълга ивица от пясъчен бряг с малък нос отдавна е превърната в независима дестинация за почивка, успешно примамвайки туристите далеч от други курорти с обещание за отлично сърфиране, топло море и пясъчни дюни.

Определено Виетнам има много какво да покаже на своите гости. Тук хората често отиват на круиз до някой от островите, като цените не са високи. С идването си тук, туристите често решават да се разходят и до Камбоджа, тъй като тя е съвсем близко и също си заслужава посещението.

Плаж във Виетнам

Защо да изберем Виетнам

Това е невероятна страна с цветна култура и традиции. Въпреки това, на първо място, тя привлича със своята природа. Златни плажове, недокоснати джунгли, дълбоки пещери, коралови рифове – всичко това се намира в сравнително малък район. Като допълнителен плюс са и достъпните оферти на хотелите, които са с изключително добро обслужване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Show Buttons
Hide Buttons

Абонирайте се за нашия нюзлетър,
за да получавате специалните ни оферти!

Вие успешно се абонирахте за нашия Нюзлетър!

Възникна грешка при изпращането на данните. Моля опитайте отново!

Съгласен съм, предоставените от мен лични данни да бъдат обработвани от Руал Травел за целите, посочени в Общите условия.