fbpx Skip to main content
Едни от най-добрите места за селфи в Италия

Едни от най-добрите места за селфи в Италия

Италия се смята за една от най-красивите страни в света и сред най-желаните туристически дестинации по редица причини. Тя представлява уникална смесица от европейска култура, удивителна природа, грандиозна архитектура, музика, изкусителна кухня и много стил.

Едни от най-добрите места за селфи в Италия - 1
Невероятна гледка

А ето и някои от най-хубавите места за селфи в тази прекрасна страна, които ще оставят незабравими спомени в сърцето ви.

Венеция

Венеция е един уникален и неповторим град, който крие чар и мистериозност във всяка своя задънена уличка и потаен канал. Това е един от градовете, които трябва да посетите поне веднъж в живота си и открийте своето място за снимка.

Едни от най-добрите места за селфи в Италия - 2
Венеция

Пиза

Всички пътища водят до Рим, но минават преди това през Пиза! Тук се намира една от най-известните и причудливи забележителности – наклонената кула в Пиза. От архитектурна грешка в миналото кулата днес се приема като атракция и привлича милиони посетители, които не пропускат да се снимат до нея във всевъзможни пози.

Едни от най-добрите места за селфи в Италия - 3
Пиза

Фонтанът „Ди Треви“

Фонтанът „Ди Треви“ е най-известният фонтан в света.  „Ди Треви“определено очарова с величествената си красота и блясък и е задължителна спирка за всеки турист.

Едни от най-добрите места за селфи в Италия - 4
Фонтанът “Ди Треви”

Колизеумът

Построеният през 72 г. Колизеум в Рим е най-големият амфитеатър в света и най-популярната  забележителност на Италия. Не пропускайте да се увековечите на снимка с тази уникална сграда.

Едни от най-добрите места за селфи в Италия - 5
Колизеумът

Позитано

Живописният, вкопчил се в скалите, морски курортен град Позитано е все още последното убежище от шума и суетата на останалия свят. С варосаните в пастелни цветове рибарски къщи, пръснати из лабиринт от тесни улички, водещи към чакълестия бряг, Позитано е едно очарователно място за вашето селфи.

Едни от най-добрите места за селфи в Италия - 6
Позитано

Ако все още не сте посетили Италия, присъединете се към някоя от нашите екскурзии, не пропускайте момента!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Show Buttons
Hide Buttons

Абонирайте се за нашия нюзлетър,
за да получавате специалните ни оферти!

Вие успешно се абонирахте за нашия Нюзлетър!

Възникна грешка при изпращането на данните. Моля опитайте отново!

Съгласен съм, предоставените от мен лични данни да бъдат обработвани от Руал Травел за целите, посочени в Общите условия.