fbpx Skip to main content
Херцогът на Уестминстър, най-богатият наследник в Обединеното кралсто, е млад , красив и… ерген!

Херцогът на Уестминстър, най-богатият наследник в Обединеното кралсто, е млад , красив и… ерген!

Херцогът е мъртъв, да живее херцогът!

През миналия август почина херцогът на уестминстър. Сина му, Хю Ричард Луи Гросвенор, със сигурност е изпитал тъга, но най-вероятно – и известен ужас. Този красив младеж става Седмият херцог на Уестминстър и трябва да управлява колосалното семейно състояние, изчислявано на 9,7 милиарда евро, но наследява и титли, недвижими имоти на Итън Хол в Чешир (Cheshire), които заемат стотици хектари в най-елитната част на Лондон, гарантиращи главозамайващи доходи, както терени и търговски центрове в Испания, Америка, Азия…

hugh-grosvenor-tatler-10aug16-pa_b

Младият господин, който е кръстник на принц Джордж, е най-богатият благородник в Обединеното кралство, пред когото Нейно Величество кралицата бледнее.

Принц Джордж
Принц Джордж

Хю има две по-големи сестри, но цялото състояние и титли му се полагат по силата на вековния британски закон за предимството на най-големия наследник от мъжки пол. Всичко се наследява от едни наследник – това е най-възрастният мъж, за да не се разчленява имението и богатството.

Хю осъзнава своята привилегия и задълженията, които произтичат от нея. При раждането му през 1993 г., баща му казва: „Това дете е родено с най-дългата сребърна лъжичка в устата, но не може да се ограничи с това да се храни от нея. Той трябва да се научи да връща това, което му е дадено.“

Джералд Кавендиш
Джералд Кавендиш

Младият херцог е учил управление на селското стопанство в университета Ню Касъл и е завършил в Оксфорд.

Неговото семейство, което произхожда от Вилхелм Завоевателя, е извървяло всички стъпала на благородничеството. Гросвенор са били маркизи, преди кралица Виктория да им даде херцогска титла през 1874 г.

С какво ще бъде запомнен Хю като седми херцог на Уестминстър? Тепърва предстои да видим.

save

Вторият херцог на Уестминстър например е бил скандално известен. В продължение на 10 години той е бил любовник на Коко Шанел, а след това се жени 4 пъти.

Коко Шанел
Коко Шанел

Засега Хю не се замесва в скандали и не влиза в хрониките на жълтите вестници. Изглежда дискретен и добродетелен, както го изисква рангът му. Единствена лудория – честването на 21-вия му рожден ден, което струвало 5 млн. паунда. Имало 800 поканени в замъка, концерти на поп звезди, а принц Хари бил сред гостите. Изглежда, че момичетата се въртят около младия благородник като мухи около пита мед.

hugh-2

И няма нищо неестествено – той е най-желаната партия в Обединеното кралство!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Show Buttons
Hide Buttons

Абонирайте се за нашия нюзлетър,
за да получавате специалните ни оферти!

Успешно се абонирахте за бюлетина

Възникна грешка при опит за изпращане на вашата заявка. Моля, опитайте отново.

Пропътувай мечтите си! will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.