Skip to main content

Гледай “Ад” в кино Арена и спечели екскурзия за двама!

Не пропускайте уникалната възможност да минете по стъпките на прочутия професор-авантюрист Робърт Лангдън, в чиято роля отново се превъплащава Том Ханкс!

promotion_details_web

Предпродажбата на билетите започва на 07.10.2016 г. Повече информация относно промоцията можете да намерите ТУК.

„Търсете и ще намерите“ са думите, които отекват в съзнанието на видния харвардски професор по религиозна символика Робърт Лангдън, който се свестява в болница, без спомен къде се намира и как се е озовал там. Заплаха за живота му го праща заедно с младата лекарка Сиена Брукс в бясна гонитба из Флоренция. Единственото, което може да ги спаси от преследвачите е познаването на тайните проходи и древните загадки.

df-00827r_rgb_web

Вдъхновен от зловещата и мистериозна литературна класика „Ад“ (Inferno) е най-завладяващият роман на Дан Браун досега след бестселърите „шифърът на Леонардо“, Изгубеният символ“ и „Шестото клеймо“ – една надпревара с времето, която ви държи в напрежение до самия край.

С екранизацията на романа като режисьор се завръща отново отличеният с наградата на Академията,  Рон Хауърд, сценарият е на небезизвестния Дейвид Кеп („Пътят на Карлито“, „Джурасик парк“, „Ангели и демони“).

Снимка от заснемането на филма "Ад" във Флоренция
Снимка от заснемането на филма “Ад” във Флоренция

Десетилетие, след като влиза за първи път в ролята на професор Лангдън в „Шифърът на Леонардо“ и „Ангели и демони“, Том Ханкс отново е в главната роля.

Партнират му Фелисити Джоунс (Д-р Сиена Брукс), Бен Фостър, Ирфан Кан и други.

df-01172_01176_r_rgb_web

За да открият отговора на загадка, която може би ще им помогне да спасят света, Лангдън и Сиена трябва да разгадаят поредица от шифри, скрити в ренесансови скулптури, картини и сгради. Единственото, което ги води са само няколко стиха от Дантевия мрачен шедьовър. Една надпревара с времето, която ви държи в напрежение до самия край.

Действието във филма се развива във Флоренция и Истанбул.

Официален трейлър на “Ад”:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons