fbpx Skip to main content

Най-скъпата къща в света

Богаташкият “Бел Еър”

В „Бел Еър“, едно богаташко предградие на Лос Анджелис, предприемач е построил зашеметяваща резиденция, която се надява да продаде за 250 млн USD.

Осмото чудо на света

Мега вилата е описвана на пазара на недвижими имоти като осмото чудо на света.

Има разгърната площ от 3500 кв.м, изградени от стъкло и мрамор, разполага с 12 спални, 21 бани, 3 кухни, 5 бара, кино салон, боулинг зала, басейн с дължина 25 м, хеликоптерна площадка и изложбена зала за колекционерски автомобили на партера. Само автомобилите се оценяват на 29 млн. USD.

Този дворец е построен за 4 години от 300 човека.

От басейна има прекрасна гледка към океана.

MasterDeckView

Милиардерът Брус Маковски

Собственикът на вилата е искал да осъществи детската си мечта, създавайки един истински оазис и за развлечение и удоволствие. Това е Брус Маковски – американски милиардер, който забогатява от производство и продажба на кожени облекла и аксесоари. Успехът на дамските чанти с марката, носеща неговото име, му дава възможност да инвестира в недвижими имоти.

Брус Маковски
Брус Маковски

„Луксът е изкуство“, казва той, но трябва да се знае, че в „Бел Еър“ се строи ново чудо на разкоша и блясъка, оценявано на 500 млн USD, което скоро може да засенчи славата на неговата резиденция, считана в момента за най-скъпата в света.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons