Skip to main content

Едни от най-добрите места за селфи в Италия

Италия се смята за една от най-красивите страни в света и сред най-желаните туристически дестинации по редица причини. Тя представлява уникална смесица от европейска култура, удивителна природа, грандиозна архитектура, музика, изкусителна кухня и много стил.

Невероятна гледка
Невероятна гледка

А ето и някои от най-хубавите места за селфи в тази прекрасна страна, които ще оставят незабравими спомени в сърцето ви.

Венеция

Венеция е един уникален и неповторим град, който крие чар и мистериозност във всяка своя задънена уличка и потаен канал. Това е един от градовете, които трябва да посетите поне веднъж в живота си и открийте своето място за снимка.

Венеция
Венеция

Пиза

Всички пътища водят до Рим, но минават преди това през Пиза! Тук се намира една от най-известните и причудливи забележителности – наклонената кула в Пиза. От архитектурна грешка в миналото кулата днес се приема като атракция и привлича милиони посетители, които не пропускат да се снимат до нея във всевъзможни пози.

Пиза
Пиза

Фонтанът „Ди Треви“

Фонтанът „Ди Треви“ е най-известният фонтан в света.  „Ди Треви“определено очарова с величествената си красота и блясък и е задължителна спирка за всеки турист.

Фонтанът "Ди Треви"
Фонтанът “Ди Треви”

Колизеумът

Построеният през 72 г. Колизеум в Рим е най-големият амфитеатър в света и най-популярната  забележителност на Италия. Не пропускайте да се увековечите на снимка с тази уникална сграда.

Колизеумът
Колизеумът

Позитано

Живописният, вкопчил се в скалите, морски курортен град Позитано е все още последното убежище от шума и суетата на останалия свят. С варосаните в пастелни цветове рибарски къщи, пръснати из лабиринт от тесни улички, водещи към чакълестия бряг, Позитано е едно очарователно място за вашето селфи.

Позитано
Позитано

Ако все още не сте посетили Италия, присъединете се към някоя от нашите екскурзии, не пропускайте момента!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons