fbpx Skip to main content
Да посрещнем пролетта с усмивка!

Да посрещнем пролетта с усмивка!

Здравей Пролет!

Въпреки че тазгодишната зима не беше от най-тежките, то изминалата година определено беше. Затова сме сигурни, че много от нас вече копнеем за пролетта и позитивизма, който тя носи.  Миналият март не беше от особено позитивните, но този обещава да бъде.

Да посрещнем пролетта с усмивка! 1
Кокичето – символ на надеждата

Стартът на пролетта се отбелязва на 20-ти март тази година, в 11:37 за България. Денят, вече започнал да расте от декември насам, се изравнява с дължината на нощта, след това започва да става все по-дълъг. Това, комбинирано с цялостното пробуждане на света около нас, създава тази изпълнена с живот и добро настроение атмосфера, характерна именно за пролетта.

Да посрещнем пролетта с усмивка! 2
Красива пролет в Япония

Пролетта се характеризира с ново начало, пречистване, отърсване от трудностите и негативите от изминалата зима. Природата се пробужда, цветята и животните се завръщат, слънцето започва да топли, а не само да свети, светът става по-шарен и ароматен, а хората по-усмихнати. Всички тези неща ни позволяват да се съсредоточим върху това, което се случва сега и това, което ще се случи в бъдещето, да гледаме позитивно на живота и на прекрасната година пред нас.

Да посрещнем пролетта с усмивка! 3

Пролетта от години насам върви ръка за ръка и с пролетното почистване. То датира от 40-те години на XX век, когато за пръв път се споменава в американското списание Lowell Offering. Несъмнено съществува в съзнанието на много и до днес, защото помага именно с поставянето на положително ново и “чисто” начало.

Освен всичко споменато, пролетта е и старт на приятните развлекателни почивки – пътуването става по-лесно, достъпно и приятно, кой не обича това? Отдайте се на положителното настроение и разгледайте нашите пролетни предложения тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Show Buttons
Hide Buttons

Абонирайте се за нашия нюзлетър,
за да получавате специалните ни оферти!

Успешно се абонирахте за бюлетина

Възникна грешка при опит за изпращане на вашата заявка. Моля, опитайте отново.

Пропътувай мечтите си! will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.