fbpx Skip to main content
Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019

Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019

С настъпването на любимия за всички сезон – лятото – тече подготовка за горещите дни. Едни стягат багаж за мечтаната почивка, други се радва на почивните дни с приятели на кафе, шопинг и какви ли не други забавления. Замечтахте ли се и Вие за топлите лъчи на слънцето? Морски вълни, плаж, летен тен и всички онези малки неща, които лятото носи със себе си. А, да…разбира се! Нека не забравяме и любимият на всички аксесоар – слънчевите очила. 

Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 1

Всяка година дизайнери от различни марки не спират да ни изненадват с разнообразните си модели за слънчеви очила. През 2019 се наблюдават нови тенденции, от най-нестандартни модели до вечните класики сред летния аксесоар. Нека видим кои са те:

Тип „котешко око“

Несъмнено това е един от класическите модели, към които всяка година се добавя нова нотка модна характеристика. През този сезон тази форма на очилата може да се срещне с мраморни рамки в различни цветове.

Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 2

Мраморните рамки са още един от модните хитове. Също така може да видите „котешко око“ с флорални мотиви, орнаменти по рамките, палитра от цветни стъкла. Накратко, изборът Ви няма да бъде ограничен!

Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 3

Тип „Авиатор“

Другата класика в модната индустрия за слънчеви очила – авиаторските. Някои ги наричат още „капка“, „бъбречета“ или „пилот“. Те са фаворит както на жените, така и на мъжете. Заради универсалното си приложение авиаторските очила са винаги на мода.

Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 4

Сезонът на 2019 година предлага нов модел на лещи, които владеят модните тенденции, а именно преливащите цветове, или още познати като „омбре ефект“. Несъмнено това е перфектният избор, когато сме изправени пред трудното решение „Кои да купя?“.

Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019  5

Тип „пеперуда“

Това е един от хитовете на летния аксесоар. Големи стъкла, плътни или тънки рамки, разнообразие от форми и цветове, с украшения по ръбовете на рамките, а дори и с двойни рамки – нещо нестандартно, с което определено ще привличате погледите към Вас.

Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 6
Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 7
Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 8

Тип „кръгли“ очила

Лятото на 2019 г. е върховия момент за кръглите очила! Това е една от сензациите на този сезон, носени от мъже и жени. Можете да ги откриете, с познатия вече, „омбре ефект“, с обемни лещи или прилепнали към лицето, с отразяващи стъкла – още един писък на модата, а защо не и в стъкло тип „мозайка“. Яко, нали?

Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 9
Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 10
Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 11

Тип „мини дизайн“

Ако наистина искаме да говорим за „горещите“ тенденции сред очилата, то мини дизайнът е една от тях! Очарователни модели, малки по размер, но с огромна популярност! Ще ги срещнете в различни форми, цветове, дебели или изтънчени рамки. Едно е сигурно, колкото по-ярки и малки, толкова по-модерни и забавни.

Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 12
Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 13

Очила с фигури

Това е. Дойдохме си на думата! Виждали ли сте вече модни икони, разхождащи се с всевъзможни дизайни на слънчеви очила? Е, през 2019 ще видите много от чудноватите модели. Невероятно свежи, с пъстри цветове, формите на сърца, квадрати и триъгълници, украсени с бижута, черни стъкла, жълти (любим цвят за това лято) и безброй уникални модели ще красят лицата на своите притежатели.

Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 14
Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 15
Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 16
Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 17

Спортни очила

Разбира се, спортните слънчеви очила също не излизат от мода. Кой каза, че този тип аксесоар е необходим само при активности на открито? Модата успешно доказва, че съчетанието им с други дрехи всъщност допълва визията и внася нов щрих в облика на човека. Опитайте и Вие!

Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 18
Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 19

Бели овални рамки, котки, пеперуди, форми на триъгълници и сърца, жълти очила, двуцветни стъкла, бижута, висулки, огледални или черни стъкла, мини дизайн или огромен размер лещи – всеки един от футуристичните аксесоари през 2019 ще бъде уникален избор, който ще Ви накара да се почувствате свежи, стилни и ослепителни. Толкова ослепителни, че всеки ще пожелае да притежава тези неповторими модни украшения.

Направихте ли вече своя избор?

Модните тенденции за слънчеви очила на лято 2019 20
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Show Buttons
Hide Buttons

Абонирайте се за нашия нюзлетър,
за да получавате специалните ни оферти!

Успешно се абонирахте за бюлетина

Възникна грешка при опит за изпращане на вашата заявка. Моля, опитайте отново.

Пропътувай мечтите си! will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.