fbpx Skip to main content
Къде да отидем през уикенда?

Къде да отидем през уикенда?

В днешно време ежедневието ни става все по и по-забързано. Много хора страдат от проблеми заради натрупалия се стрес и т. нар. бърнаут, които дори да не Ви влияят зле физически, Ви правят по-неефективни в дългосрочен план. Кратките уикенд пътувания, за които е нужно да ползвате само 1 или 2 дни отпуска, са един чудесен начин да внесете разнообразие в натовареното си ежедневие.

Къде да отидем през уикенда? 1

Какво представляват уикенд програмите на Руал Травел?

Предложенията ни за уикенд екскурзии Ви дават възможността да посетите забележителностите и да опознаете редица европейски градове, придружени от професионалните ни екскурзоводи. Именно когато нямате много време, а все пак посещавате градове, пазещи стотици години история, е много важно да не губите времето си с по-незначителни атракции. Можете спокойно да ни се доверите – вече 28 години успешно осъществяваме и връщаме ежегодно доволни хиляди туристи. Знаем отлично колко време е нужно за качествено посещение на атракциите и кое се харесва най-много на посетителите.

Къде да отидем през уикенда? 2

Самолетни уикенд дестинации

През последните години количеството и разнообразието на полети от големите български летища до редица европейски градове нарасна. Благодарение на това имате възможност да посетете за един дълъг уикенд множество места в Европа, дори и по-далечни от нашата родина. Сред предложенията ни за дестинации по нашите уикенд самолетни програми са:

  • Париж;
  • Лондон;
  • Виена;
  • Лисабон;
  • Рим;
  • Барселона;
  • Мадрид.
Къде да отидем през уикенда? 3

На екскурзия при съседите с автобус

Предлагаме и уикенд пакети с автобус до съседните близките до България държави сред които са Турция, Гърция, Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Албания, Унгария и др. Традиционно автобусните предложения са по-евтини, така че можете да се разнообразите и да „презаредите батериите“ за няколко дни в рамките на съвсем приличен бюджет.

Къде да отидем през уикенда? 4

Защо тези пакети са много подходящи през лятото?

Лятото традиционно е сезон за пътуване. Много хора избират дългата им лятна почивка да е на плажа, но жаждата им за изследване на нови култури и забележителности остава незадоволена. Именно поради тази причина през лятото много се пътува на културен туризъм за 4-5 дни с минимално използване на отпуска, която се пази за морето. Освен това, разбира се, времето е преобладаващо слънчево, така че условията за перфектни снимки са на лице!

Къде да отидем през уикенда? 5
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Show Buttons
Hide Buttons

Абонирайте се за нашия нюзлетър,
за да получавате специалните ни оферти!

Успешно се абонирахте за бюлетина

Възникна грешка при опит за изпращане на вашата заявка. Моля, опитайте отново.

Пропътувай мечтите си! will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.