fbpx Skip to main content
„Луи Вюитон“ отвори нова фабрика в Тексас

„Луи Вюитон“ отвори нова фабрика в Тексас

„Луи Вюитон“ откри нова фабрика в Тексас, САЩ, в присъствието на собственика на марката Бернар Арно и лично на американския президент Доналд Тръмп.

„Луи Вюитон“ отвори нова фабрика в Тексас 1

На 17.10.2019 г., в ранчото Рокамбо, беше открита третата фабрика на „Луи Вюитон“ в САЩ (другите две са в Калифорния).           

Доналд Тръмп, заедно с цялото си семейство, уважи събитието и лично поздрави Бернар Арно – един от най-богатите хора в света. „Вие сте истински артист“ – каза президентът на Арно на висок глас, а малко по-тихо, но така, че  да го чуят журналистите добави: „Много пари съм пръснал през живота си по Вашите чанти!“

„Луи Вюитон“ отвори нова фабрика в Тексас 2

Фабриката, наречена Рокамбо, на името на френския генерал, помогнал за освобождаването на 13 американски колонии, не е никак голяма. Разполага се в едно някогашно ранчо, сред природата и създава изключителни условия за труд. Заплатите и осигуровките са много добри. Машините се приспособяват към ръста на всеки работник. Качеството на продукцията се съблюдава изключително строго и безкомпромисно. Всички материали се внасят от Франция – кожите, катарамите, иглите, декорацията – всичко идва от Франция.

„Луи Вюитон“ отвори нова фабрика в Тексас 3

Днес, в САЩ, ако отворите някои от чантите, ще прочетете “Made in USA”. Клиентите не питат къде е изработена чантата. За тях LV (Луи Вюитон) e символ на френския лукс, квинтесенция на елегантността.

„Луи Вюитон“ отвори нова фабрика в Тексас 4

Американският континент е от първостепенна важност за растежа на марката, който за последната година е 20%. САЩ осигурява 24% от общия оборот на групата LVMH, която има там 32 800 работници и 783 магазина. През 2019 г. групата е наела 15 000 души в САЩ, колкото и във Франция. Групата плаща 1,35 милиарда евро данъци във Франция, което прави 50% от общата сума на данъците й, а френският пазар осигурява едва 5% от оборота й.

„Луи Вюитон“ отвори нова фабрика в Тексас 5
„Луи Вюитон“ отвори нова фабрика в Тексас 6

Групата залага на високите технологии. Скоро на пазара ще излязат „незагубваеми“ калъфи за мобилни телефони и куфари, които ще са свързани със собственика си и ще могат сами да се връщат вкъщи!

Пътувайте и разглеждайте света! Който може да си го позволи – с куфари Louis Vuitton (да даде Господ всекиму), който не – и с по-обикновени, важното е да бъдете винаги любопитни за новото и жадни за красота! Тук ще Ви дойдат на помощ нашите предложения, които ще намерите на rual-travel.com.

„Луи Вюитон“ отвори нова фабрика в Тексас 7
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Show Buttons
Hide Buttons

Абонирайте се за нашия нюзлетър,
за да получавате специалните ни оферти!

Успешно се абонирахте за бюлетина

Възникна грешка при опит за изпращане на вашата заявка. Моля, опитайте отново.

Пропътувай мечтите си! will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.